Oltu Dernekler Federasyonunda Fatih Hiçdurmaz Dönemi başladı

BURSA HABER - 23-09-2024 11:48

Oltu Dernekler Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu, dernek başkanlarının ve delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanlığı görevine Fatih Hiçdurmaz seçildi.

Başkan Fatih Hiçdurmaz, seçim sonrası yaptığı konuşmada, kendisine duyulan güven ve destekten ötürü dernek başkanlarına ve delegelere teşekkür etti. Hiçdurmaz, “Bismillah diyerek başladığımız bu yolda, şahsıma bu ulvi görevi layık gören kıymetli dernek başkanlarımıza ve delegelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca görevi devraldığı önceki başkan Taner Sağlam’a da teşekkürlerini ileten Hiçdurmaz, "Değerli dostum, kardeşim Taner Sağlam'a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun inşallah," şeklinde konuştu.

Oltu Dernekler Federasyonu’nun yeni başkanı Fatih Hiçdurmaz, önümüzdeki dönem için birlik, beraberlik ve hizmet odaklı bir anlayışla çalışacaklarını vurgulayarak, derneğin daha da güçlenmesi adına el birliği ile hareket edeceklerinin altını çizdi.

Genel kurulun ardından, delegeler ve dernek üyeleri yeni başkana başarı dileklerini iletirken, eski başkan Taner Sağlam’a ise görev süresince yaptığı katkılar için teşekkür plaketi takdim edildi.

Oltu Dernekler Federasyonu, Fatih Hiçdurmaz başkanlığında yeni döneme güçlü bir şekilde adım atarken, Oltu’nun kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceği mesajı verildi.

Günün Diğer Haberleri