BursaTakip.com'un imtiyaz sahibi Abdullah Akay, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Akay, basın mensuplarının topluma doğru, tarafsız ve hızlı bilgi ulaştırma konusundaki önemli görevlerine dikkat çekti.

Akay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Basın mensuplarımız, halkımızın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Gazetecilik, demokrasinin en temel taşlarından biri olan haber alma ve ifade özgürlüğünün en önemli savunucusudur. Bizler, BursaTakip.com olarak, bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu özel günde, tüm gazeteci ve basın çalışanlarının Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca, basın özgürlüğünün ve bağımsız gazeteciliğin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Toplumumuzun aydınlanması ve bilgilendirilmesi için emek veren tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım."

Abdullah Akay, mesajında ayrıca basın sektöründe karşılaşılan zorluklara ve bu zorlukların üstesinden gelmek için birlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğine de değindi.

"Biliyoruz ki, basın mensupları olarak zaman zaman zorluklarla karşılaşıyoruz. Ancak, doğru bildiğimiz yoldan sapmadan, objektif ve dürüst habercilik anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda, her zaman birlik ve dayanışma içinde olmalıyız."

Abdullah Akay'ın mesajı, BursaTakip.com ailesi olarak gazeteciliğin onurlu ve saygın bir meslek olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Advert