BURSASPOR
Giriş Tarihi : 30-05-2024 12:01

Bursaspor Kulübü: “Taşın altına elini koymaya başlıyorlar”

Bursaspor Kulübü, bu akşam saat 18.00’de bugüne kadar yönetici ve kurul üyelerinin yaptıkları bağışların miktarını açıklayacaklarını duyurarak, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, mülki amirlerimiz imkanları nispetinde taşın altına elini koymaya başlıyorlar" açıklamasını yaptı..

Bursaspor Kulübü: “Taşın altına elini koymaya başlıyorlar”

Bursaspor Kulübü, bu akşam saat 18.00’de bugüne kadar yönetici ve kurul üyelerinin yaptıkları bağışların miktarını açıklayacaklarını duyurarak, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, mülki amirlerimiz imkanları nispetinde taşın altına elini koymaya başlıyorlar" açıklamasını yaptı.
Bursaspor Kulübü’nden yapılan, "Bursaspor’a gönül verenler Bağış komitesi olarak bu akşam saat 18.00’de bugüne kadar yönetici ve kurul üyelerinin bağış miktarlarını açıklayacağız. Aynı zamanda bugün gün içinde başta kentin yöneticileri olmak üzere kampanyayı bütün Bursa’ya ve bütün meslek kuruluşlarına yayarak başlatıyoruz. Öncelikli olarak kentin yönetim sorumluluğunu üstlenmiş milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, mülki amirlerimiz imkanları nispetinde taşın altına elini koymaya başlıyorlar. Haydi Bursa!" açıklamasının sonuna ayrıca, "Yönetici ve kurul üyeleri ve tüm destekçilerin katkıları talepleri halinde rakamsal olarak veya katkı sunmuştur şeklinde açıklanacaktır" notu düşüldü.