Gayrimenkul sektöründeki dalgalanmalar ve ehliyetsiz kişilerin gayrimenkul sektörüne girmelerinin önüne geçilememesi sektörü yeni arayışlara yöneltiyor. Sektör markalaşmaya doğru giderken yeni yöntemler de ortaya çıkıyor. Uzmanlar sektöre ehliyetsiz kişilerin girmesinin önüne geçmek için markalaşmanın şart olduğunu dile getiriyor.
Son zamanlarda sektör dinamiklerinin yerinden oynaması ile birlikte ehliyetsiz kişilerin girmesi ile gayrimenkul sektörü güven sorunu yaşıyor. Uzmanlar bunun önüne ancak markalaşma ile geçilebileceğini söylüyorlar.
Sektörün yeniden toparlanması ve güven kazanması için mutlaka markalaşmaya gidilmesi gerektiğini öneren uzmanlar emlak almak isteyenlere bankada ipotekli olan gayrimenkullerini kaybetme riski taşıyan firma ve şahısların gayrimenkullerini hızlı bir şekilde değerlendirerek borçlarını kapatmalarına yardımcı olmak, müşterilerin hızla satmak istediği gayrimenkulleri karşılıklı anlaşılan fiyatlar üzerinden kısa sürede satma garantisi vermek gibi öneriler getirilmeye başlandı.
Sektörde markalaşmanın kaçınılmak olduğunu bu nedenle çok önem verdiklerini belirten Demlak uzmanları, görüntülü satış sistemi dahil özel vadelendirme anlaşmaları ile yüzde 0 faizle 60 aya kadar vade seçenekleri ile sektöre nefes aldırmak istediklerini kaydediyorlar. Marka güvenirliği işleyen bir sistem ile birlikte takas, finansal danışmanlık ve çeşitli avantajlar sunan firma dürüstlük ve güven üzerine kurduğu sistemin faydalarını müşterilerine sunuyor.
Advert