Blind Festival, bu yıl da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta buluşturacak. İngiliz alternatif rock grubu Placebo’nun İstanbullu hayranlarının karşısında olacağı gecede İngiliz punk ikilisi Big Special da ilk kez Türkiye’de sahne alacak. Müzikseverlerin merakla beklediği festivalin son biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışta.
Asmalımescit’in alternatif seslere yer vermesiyle tanınan mekanı Blind’ın her yıl düzenlediği Blind Festival, bu yıl da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta bir araya getirmeye hazırlanıyor. İngiliz alternatif rock grubu Placebo, Blind Festival kapsamında 2 yıl aradan sonra 4 Ağustos 2024’de KüçükÇiftlik Park’ta İstanbullu hayranlarının karşısında olacak. Müzikseverlerin merakla beklediği festivalin son biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışta.
Vokalist-gitarist Brian Molko ve basçı Stefan Olsdal’ın Molko’nun Deptford’daki odasında kırık gitarlar ve oyuncak enstrümanlarla uğraşmaya başlamalarının üzerinden çeyrek asırdan fazla bir süre geçtikten sonra çekirdek ikili, müzik dünyasının en iyi gruplarından biri olarak kariyerlerini başarıyla sürdürüyor. Blind fest’in ana konuğu Placebo öncesinde; solo projesi ile Madrugada solisti ’Sivert Hyem’, İngiliz Punk İkilisi ’Big Special’ ve ’Onur Özdemir’ sahne alacak.
Advert